Mensenmerk Impact Coaching
Mirjam Slager

“Mensenmerk is ontstaan uit de combinatie van mijn ervaring op het gebied van marketing communicatie en de kracht van persoonlijk coachen.”

Meer dan twintig jaar heb ik ondertussen ervaring in de marketing communicatie branche. De kern is de visualisatie van wie je bent als organisatie naar je communicatie-uitingen, waarmee we natuurlijk maximaal impact willen maken.

Toen de vraag kwam om ook medewerkers te betrekken, heb ik de (en mijn) kracht ontdekt van coaching met mensen. Medewerkers zijn enorm belangrijk in de communicatie van je organisatie. Zij hebben een waardevol aandeel in de uitstraling van je identiteit en de vervulling van de ambitie van de organisatie.

Voor ieder is het anders hoe zij de identiteit en ambitie van hun bedrijf uitstralen. En daarbij er is veel mogelijk met coaching. Het is een ware ontdekkingstocht met veelbelovende resultaten. Wat een waarde en impact hebben je mensen!

Mijn Missie

Het is mijn missie om positief en intensief te investeren in mensen, en daarmee in hun organisatie. Om naast hen te staan en hen tot bloei en ontwikkeling te laten komen. Om meer over hun identiteit, ambitie en mogelijkheden te ontdekken. Om te genieten van het onderweg zijn en om meer inzicht te krijgen in wat bij hen past. Omdat ze het waard zijn!

Mijn toegevoegde waarde voor een organisatie is de persoonlijke aandacht voor identiteit, ambitie en mogelijkheden. Door coaching vergroot je de impact van medewerkers voor je organisatie. Je bent als hele organisatie ontwikkelingsgericht bezig en op weg naar je doel. Je bent in verbinding met waar je naar toe wilt en met de weg van je medewerkers.

De kracht van Mensenmerk!

  • Academisch en HBO opgeleid

  • Jarenlang ervaring met organisatie, identiteit en ambitie

  • Ervaring met ondernemen

  • Resultaatgerichte ervaring met projecten, van A naar B.

  • Positief christelijke drive

  • Waardering voor persoonlijke groei en aandacht

  • Sterk in denkwerk & empathisch vermogen

  • Intensief luisteren en verhelderende vragen

  • Vriendelijk en doortastend

Wat anderen zeggen:

Ik ben gecoacht toen ik een leidinggevende functie kreeg vanaf de werkvloer. Ik heb geleerd hoe ik hiermee om kon gaan, zodat mijn collega’s mij respecteren. Het was zeer prettig om op deze manier ondersteuning te krijgen van iemand buiten het bedrijf.

Paul Huisman, TDC Kampen

Coachen vond ik eigenlijk maar raar.  Ik kan het zelf wel. Maar nu zie ik de toegevoegde waarde van een coach in. Mirjam kan je ontzettend helpen door de juiste vragen te stellen en oefeningen te doen. Ze is rustig en doortastend. Ik heb het absoluut als prettig ervaren en kan het iedereen aanraden.

Anke Werkman, Boemklaar Gedreven Meubelmaker

Over bewustwording gesproken… Tijdens het traject kwam ik erachter dat ik vaak dezelfde eigenschappen bezit als degene waar ik me aan erger.

Albert Bijsterbosch, TDC Kampen

Mirjam kan goed luisteren en liet me op verschillende manieren naar mijn “vraagstuk” kijken waar ik zelf niet op was gekomen. Door de gesprekken die ik met Mirjam heb gehad heb ik nu een baan waar de activiteiten die ik leuk vind om te doen in naar voren komen. Ik zit op mijn plek, Mirjam dank je wel!

Elisabeth Groen, Persoonlijk

Wat ik heel sterk vind van jouw manier van coaching is de manier waarop jij vragen stelt. Wanneer ik iets voorleg, geef je het me op zo’n manier terug dat ik er zelf over na ga denken en tot nieuwe inzichten kom. Daarnaast vind ik de laagdrempeligheid en openheid van de gesprekken erg prettig. De coaching heeft mij vooral nieuwe inzichten over mijzelf opgeleverd, over hoe ik dingen het best te lijf kan gaan en om voorzichtig in het diepe te springen.

Sander den Otter, Persoonlijk

Ben jij benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan betekenen, neem contact op voor een afspraak.

 

Welkom in Hattemerbroek

Mensenmerk is gevestigd in Hattemerbroek, nabij Zwolle (aan de andere kant van de IJssel). Je bent daar van harte welkom! Naast Mensenmerk ben ik partner bij Jaager Reclamebureau en we werken daar met veel plezier samen met Gonext en HB Schrijft.

Creatief bureau voor
design, merk en media
Loopbaancoaching
Silvia van Weeghel
Tekstschrijver / Auteur
Henriët Koornberg